Corpuri de iluminat public
Corpuri de iluminat industrial
Proiectoare
Corpuri de iluminat ornamentale de exterior
Surse de lumina
Aparataj
Corpuri de iluminat de siguranta

Despre noi Despre noi

Elstad Luxel SRL - Corpuri de iluminat

Suntem un furnizor de produse electrice si iluminat din zona de vest, cu o indelungata experienta tehnica si comerciala pusa integral la dispozitia clientilor si colaboratorilor din anul 1996, anul infiintarii.

Obiectivul principal al activitatii noastre este satisfactia totala a clientilor prin profesionalism, protejarea intereselor partenerilor, viteza de reactie, onestitatea practicilor comerciale.

Cu o cifra de afaceri ce a crescut an de an, ajungand in 2008 la 2 mil euro, am participat la numeroase proiecte de profil:

iluminat public, hoteluri, cladiri de birouri si rezidentiale, sedii de firme, obiective industriale

In acelasi timp am creat si dezvoltat o retea de colaboratori – firme comerciale, de constructii – instalatii si instalatori, carora le asiguram intreaga sustinere tehnico-economica si comerciala.

Caderea economica generala nu a modificat obiectivele si comportamentul firmei noastre, ci sprijinindu-ne pe resurse proprii cat si cele generate din calitatea si durata colaborarilor, suntem convinsi ca impreuna cu partenerii nostrii vom traversa perioada dificila, apoi redresa si continua evolutia pozitiva.